EL Kast op maat

Inbouwkasten met draaideuren

INBOUWKASTEN PERFECT OP MAAT GEMAAKT MET DRAAIDEUREN

Een inbouwkast voorzien van draaideuren is één van de mogelijkheden om uw kastinterieur te voorzien van deuren. Een draaideurenkast kan gebruikt worden als kledingkast, boekenkast of archiefkast.

Draaideuren voor kastinterieurs zijn verkrijgbaar in 18mm plaatmateriaal in de uitvoering Uni of Decorpaneel. De deuren worden rondom afgewerkt met een stootvaste ABS kantafwerking. Meer op zoek naar een luxe uitvoering van draaideurkasten dan heeft u bij EL-kastopmaat.nl de mogelijkheid om te kiezen uit vlakke deuren of landelijke bossingpaneel deuren van 22mm dik MDF, gespoten in hoogglans of zijdeglans lak.

De draaideuren kunnen worden voorzien van greepjes met soft-closing scharnieren of greeploos met een tipp-on systeem. Wilt u de draaideurkast gebruiken voor uw archief op kantoor dan kunnen de deuren worden voorzien van een slotje zodat u uw archief veilig kan opbergen.

Voor een gedegen en helder advies komen wij graag bij u thuis of kom eens langs in de showroom om de inbouwkasten en materialen te zien en vooral te testen.

EL-kastopmaat.nl heeft een eigen inmeet service en één van onze medewerkers komt dan ook bij u de draaideurenkast inmeten en verzorgt daarbij ook de montage van de inbouwkast. Uiteraard is het ook mogelijk dat u zelf de inbouwkast monteert, wij zullen u daarbij wanneer nodig ondersteunen.

EL-kastopmaat.nl is overtuigd van de kwaliteit van onze producten, wij geven u daarom 12 jaar garantie op onze inbouwkast systemen.

Kenmerken van draaideurkasten op maat:
Inbouwhoogte tot maximaal 280cm
Geheel op maat gemaakt
Tipp-on (push-to-open) of Soft-Closing systeem
Landelijke of strakke uitvoeringen
Keuze uit vele grepen
Ruime keuze uit vele kleuren en glas uitvoeringen