EL Kast op maat

Inloopkasten op maat

INLOOPKASTEN PERFECT OP MAAT GEMAAKT

Inloopkasten geeft u een zee aan ruimte voor het opbergen van uw kleding, schoenen en accessoires.

Voor een goede inloopkast indeling van de beschikbare ruimte helpt EL-kastopmaat.nl u bij het maken van het ontwerp van uw inloopkast op maat. Wij helpen u bij het bepalen van de juiste maatvoering en locatie van de legplanken, kledingroedes, schoenenrekken, lades en kledingaccessoires.

Voor de mooiste afwerking van de inloopkast kan deze, indien gewenst, worden afgesloten met één of twee prachtige schuifdeuren.

Heeft u in huis nog een kamer of andere ruimte voor een inloopkast en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan snel contact met ons op via mail.

Voor een gedegen en helder advies komen wij graag bij u thuis of kom eens langs in de showroom om de inbouwkasten en materialen te zien en vooral te testen.

EL-kastopmaat.nl heeft een eigen inmeet service en één van onze medewerkers komt dan ook bij u de inloopkast inmeten en verzorgt daarbij ook de montage van de gehele inloopkast. Uiteraard is het ook mogelijk dat u zelf de inloopkast monteert, wij zullen u daarbij wanneer nodig ondersteunen.

EL-kastopmaat.nl is overtuigd van de kwaliteit van onze producten, wij geven u daarom 12 jaar garantie op de gehele collectie.

Kenmerken van inloopkasten op maat
Inbouwhoogte tot maximaal 280cm
Keuze uit vele kledingkast accessoires
Lades uitgevoerd met soft-closing of tipp-on geleiders
Ruime keuze uit vele kleuren kastinterieurs