EL Kast op maat

Inbouwkasten onder een schuin dak

INBOUWKASTEN ONDER SCHUIN DAK PERFECT OP MAAT GEMAAKT

U bent op zoek naar een zolderkast maar dan perfect op maat gemaakt onder een schuin dak? Of Een kledingkast met een schuine achterwand? EL-kastopmaat.nl maakt alle inbouwkasten op maat. Een inbouwkast met kastinterieur onder een schuindak is dus geen enkel probleem!

Is de situatie in uw huis zo dat er een ruimte is met een schuinte door een dakbeschot, dan is het mogelijk om hiervoor een kledingkast te plaatsen waarvan het kastinterieur aan de achterkant is afgeschuind. Wanneer deze schuinte in de zijkant van de kast is gesitueerd dan worden de kastdeuren en het kastinterieur in de breedte afgeschuind. EL- meubelopmaat.nl zorgt ervoor dat iedere ruimte in huis optimaal wordt gebruikt.

Heeft u een ruimte in huis met een schuine zijde? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om een offerte voor u te maken. Voor een goede prijsberekening hebben wij een aantal foto’s en de afmetingen nodig. Maar voor een gedegen en helder advies komen wij graag bij u thuis of kom eens langs in de showroom om de inbouwkasten en materialen te zien en vooral te testen.

EL-kastopmaat.nl heeft een eigen inmeet service en één van onze medewerkers komt dan ook bij u de vouwdeurenkast inmeten en verzorgt daarbij naar wens ook de montage van de inbouwkast. Uiteraard is het ook mogelijk dat u zelf de inbouwkast monteert, wij zullen u daarbij wanneer nodig ondersteunen.

EL-kastopmaat.nl is overtuigd van de kwaliteit van onze producten, wij geven u daarom 12 jaar garantie op onze inbouwkast systemen.

Zoals bij ieder ontwerp van EL-kastopmaat.nl heeft u ook bij een inbouwkast onder schuindak, inspraak over de keuze van materialen, indeling, type deuren en kledingkast accessoires zoals garderobeliften, stropdassenrekken, uittrekbare broekenrekken, uittrekbare schoenenrekken en led verlichting maakt u uw inbouwkast compleet.