EL Kast op maat

Inbouwkasten met schuifdeuren in Den Bosch

SCHUIFDEURKASTEN OP MAAT GEMAAKT IN DEN BOSCH

EL-kastopmaat.nl is gevestigd in Oss en levert kasten met schuifdeuren, Vouwdeuren en draaideuren in geheel Nederland.

Een kast van EL-kastopmaat.nl kunt u geheel zelf samen stellen, het kastinterieur is naar eigen wens te ontwerpen. Bij EL-kastopmaat.nl is maatwerk standaard.

Het is bij EL-kastopmaat.nl ook mogelijk om alleen de schuifdeuren te bestellen, wanneer u al een kastinterieur heeft, kunt u deze voorzien van nieuwe schuifdeuren of u wenst een ruimte af te schermen met schuifdeuren. Het is allemaal mogelijk en u heeft keuze uit een zeer brede collectie van spiegelschuifdeuren, gekleurd glasschuifdeuren, Uni- paneelschuifdeuren, decor-paneelschuifdeuren.

EL-kastopmaat.nl heeft 2 aluminium schuifrailsystemen waarvan 1 met soft-closing systeem. De schuifdeuromlijsting en railsystemen zijn standaard verkrijgbaar in mat zilver. Tevens verkrijgbaar in gelakt wit, zwart of hoogglans zilver.

Heeft u liever schuifdeuren zonder aluminiumomlijsting, dit zijn MDF schuifdeuren welke afgelakt worden met een hoogglans of zijdematte lak in RAL of sikkens kleur. Deze deuren worden geleverd met komgrepen en kunnen ook uitgevoerd worden met het soft-closingsysteem. Naast gelakte uitvoeringen hebben we ook klassieke deuren met folie. Uit te voeren in verschillende klassieke stijlen en in hoogglans of decorfolie uit te voeren.

Voor een gedegen en helder advies komen wij graag bij u thuis of kom eens langs in de showroom om de inbouwkasten en materialen te zien en vooral te testen.

EL-kastopmaat.nl heeft een eigen inmeet service en één van onze medewerkers komt dan ook bij u de schuifdeuren inmeten en verzorgt daarbij ook de montage van de schuifdeuren. Uiteraard is het ook mogelijk dat u zelf de schuifdeuren monteert, wij zullen u daarbij wanneer nodig ondersteunen.

EL-kastopmaat.nl is overtuigd van de kwaliteit van onze producten, wij geven u daarom 12 jaar garantie op de schuifdeuren en railsystemen.

Kenmerken van schuifdeurkasten op maat:
Inbouwhoogte tot maximaal 280cm
Aluminium railsystemen en deuromlijstingen
Gelagerde nylon wielen voor geruisloos schuiven
Soft-closing voor gecontroleerd en geruisloos sluiten van de deuren
Ruime keuze uit vele kleuren en glas uitvoeringen