EL Kast op maat

Inbouwkasten met schuifdeuren

PERFECT OP MAAT GEMAAKTE KASTEN MET SCHUIFDEUREN

EL-kastopmaat.nl is dealer van Noteborn. De schuifdeurencollectie van Noteborn is zeer gevarieerd en voor iedere budget een stijlvolle schuifdeurkast. In de schuifdeurencollectie heeft u de keuze uit wel of geen aluminium greeplijsten, gecombineerd met uw persoonlijk samengesteld kastinterieur zal uw inbouwkast perfect in uw interieur passen.

Het is bij EL-kastopmaat.nl ook mogelijk om alleen de schuifdeuren te bestellen, u heeft misschien al een kastinterieur waar u nieuwe schuifdeuren voor wenst of u wilt met schuifdeuren een ruimte afschermen. Het is allemaal mogelijk en u heeft keuze uit een zeer brede collectie van spiegelschuifdeuren, gekleurd glasschuifdeuren, Uni- paneelschuifdeuren, decor-paneelschuifdeuren.

EL-kastopmaat.nl heeft 2 aluminium schuifrailsystemen waarvan 1 met soft-closing systeem ook toepasbaar voor de middelste deuren. De schuifdeuromlijsting en railsystemen zijn onder andere verkrijgbaar in aluminium zilver, RVS look of houtdecor.

Heeft u liever schuifdeuren zonder aluminiumomlijsting, dit zijn MDF schuifdeuren welke afgelakt worden met een hoogglans of zijdematte lak in RAL of sikkens kleur. Deze deuren worden geleverd met komgrepen en kunnen ook uitgevoerd worden met het soft-closingsysteem. Naast gelakte uitvoeringen hebben we ook deuren in kunststof, in vlakke of klassieke uitvoering .

Voor een gedegen en helder advies komen wij graag bij u thuis of kom eens langs in de showroom om de inbouwkasten en materialen te zien en vooral te testen.

EL-kastopmaat.nl heeft een eigen inmeet service en één van onze medewerkers komt dan ook bij u de schuifdeuren inmeten en verzorgt daarbij ook de montage van de schuifdeuren. Uiteraard is het ook mogelijk dat u zelf de schuifdeuren monteert, wij zullen u daarbij wanneer nodig ondersteunen.

EL-kastopmaat.nl is overtuigd van de kwaliteit van onze producten, wij geven u daarom 12 jaar garantie op de schuifdeuren en railsystemen.

Kenmerken van schuifdeurkasten op maat:
Inbouwhoogte tot maximaal 280cm
Aluminium railsystemen en deuromlijstingen
Gelagerde nylon wielen voor geruisloos schuiven
Soft-closing voor gecontroleerd en geruisloos sluiten van de deuren
Ruime keuze uit vele kleuren en glas uitvoeringen