EL Kast op maat

Inbouwkasten met vouwdeuren

VOUWDEURKASTEN PERFECT OP MAAT GEMAAKT

Uw kastinterieur gecombineerd met vouwdeuren is stijlvolle oplossing. Vouwdeuren zijn een combinatie van schuifdeuren en draaideuren, de vouwdeuren worden geleid over een rail en draaien aan één zijde op de scharnieren. Een vouwdeurenkast kan gebruikt worden als kledingkast, boekenkast of archiefkast.

Vouwdeuren voor kastinterieurs zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, 18mm gememalineerd plaatmateriaal in hoogglans / matte Uni of Decorpaneel. Deze deurpanelen worden rondom afgewerkt met een stootvaste, 2mm dik ABS kantafwerking.

Bent u misschien op zoek naar een luxe of landelijke uitvoering van vouwdeurkasten? dan heeft u bij EL-kastopmaat.nl de mogelijkheid om te kiezen uit vlakke deuren of landelijke bossingpaneel deuren van 22mm dik MDF, gespoten in hoogglans of zijdeglans lak. De landelijke bossingpaneeldeuren kunnen net als de draaideuren geheel naar eigen wens worden ontworpen. Verticale bossingpanelen of horizontale bossingpanelen.

De vouwdeuren worden standaard voorzien van tuimelaargreepjes of naar wens met een greep naar keuze. Wilt u de vouwdeurkast gebruiken voor uw archief op kantoor dan kunnen de deuren worden voorzien van een slotje zodat u uw archief veilig kan opbergen.

Voor een gedegen en helder advies komen wij graag bij u thuis of kom eens langs in de showroom om de inbouwkasten en materialen te zien en vooral te testen.

EL-kastopmaat.nl heeft een eigen inmeet service en één van onze medewerkers komt dan ook bij u de vouwdeurenkast inmeten en verzorgt daarbij naar wens ook de montage van de inbouwkast. Uiteraard is het ook mogelijk dat u zelf de inbouwkast monteert, wij zullen u daarbij wanneer nodig ondersteunen.

EL-kastopmaat.nl is overtuigd van de kwaliteit van onze producten, wij geven u daarom 12 jaar garantie op onze inbouwkast systemen.

Kenmerken van vouwdeurkasten op maat:
Inbouwhoogte tot maximaal 280cm
Geheel op maat gemaakt
Deuren ontworpen naar eigen wens
Landelijke of strakke uitvoeringen
Keuze uit vele grepen
Ruime keuze uit vele decoren en glas uitvoeringen